Ευτυχία Δανάκου

Ευτυχία Δανάκου

Communication & Customer Experience Marketing Manager, Gregory's Food Service Group

Ο Γρηγόρης μεταδίδει το χαμόγελο στα παιδιά & καλύπτει τις ανάγκες των σχολικών γευμάτων, σε 2 φιλανθρωπικά σωματεία

Ο Γρηγόρης στο πλαίσιο της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο και όντας άμεσα συνυφασμένος με την αξία της διατροφής, προσφέρει το φαγητό στα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης διέθεσε ένα ποσό από τα έσοδα των επετειακών του θερμός, για τα 50 χρόνια λειτουργίας του, προκειμένου να στηρίξει τη διατροφή των παιδιών. Με αυτόν το τρόπο, εξασφάλισε τα σχολικά γεύματα όλων των παιδιών στα φιλανθρωπικά σωματεία «Οι Φίλοι του Παιδιού» στην Αθήνα & «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, για το σχολικό έτος 2022-2023.
Επιπλέον, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Γρηγόρης διοργάνωσε ένα Gregory’s Day σε κάθε σωματείο, με στόχο να γιορτάσει με τα παιδιά αυτή την ξεχωριστή εποχή του χρόνου, που είναι συνυφασμένη με την προσφορά, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Tα παιδιά διασκέδασαν με τον ηθοποιό Δημήτρη Μάριζα, χόρεψαν, έκαναν facepainting, απόλαυσαν τις ξεχωριστές γεύσεις του Γρηγόρη και ενθουσιάστηκαν με τα δώρα που τους έστειλε ο «Άγιος Βασίλης».
Η συγκεκριμένη δράση ΕΚΕ, έκλεισε με μία ενέργεια εθελοντισμού από το προσωπικό του Γρηγόρη, που συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης και τα έστειλε στα δύο σωματεία, τις ημέρες των γιορτών, έτσι ώστε η χαρά και το χαμόγελο να μην λείψουν από κανένα παιδικό προσωπάκι.