Ιλίνα Πομάσκα

Ιλίνα Πομάσκα

Head of PR & Brand Engagement, Public Group

Refurbished: Eco-friendly κινητά και laptop για ένα πιο «πράσινο» αύριο

Το πρόγραμμα "second go" είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με το ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής “Love Earth” των Public, βοηθώντας το brand να παρατείνει τη διάρκεια ζωής 100% λειτουργικών συσκευών, αποτρέποντας την πρόωρη κατάληξη τους ως ηλεκτρονικά απόβλητα. Mε την εγγύηση της πιστοποιημένης ομάδας τεχνικών της IRepair, η διάρκεια ζωής των συσκευών παρατείνεται, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας για έναν πιο πράσινο και βιώσιμο πλανήτη.
Πρόκειται για μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή. Μία "second go" refurbished συσκευή διαθέτει επαγγελματική αξιολόγηση και πιστοποίηση ότι λειτουργεί σαν καινούργια. Η διαδικασία ανακατασκευής περιλαμβάνει διεξοδικό έλεγχο, καθαρισμό, αξιολόγηση κάθε κομματιού, καθώς και αντικατάσταση των παλιών ή κατεστραμμένων εξαρτημάτων με νέα, υψηλής ποιότητας. Κάθε συσκευή υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας από πιστοποιημένους τεχνικούς της iRepair πριν εγκριθεί προς πώληση.
Εν κατακλείδι το πρόγραμμα "second go" σημαίνει επιστροφή αξίας στο περιβάλλον με μετρήσιμη μείωση των αποβλήτων, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

(παρουσιάζει μαζί με τον Γιάννη Καμηλάκη, Marketing Director)